Οδική Βοήθεια Θεσσαλονίκη

Dëshironi ndihmë në rrugë?

Kompania

Kompania jonë është themeluar pas një eksperience shumëvjeçare në fushën e transportit dhe asistencës në rrugë. Duke filluar nga viti 2011 si shofer  mekanik i diplomuar,  në kompanitë e mëdha të Asistencës Rrugore, arritëm në vitin 2022 dhe dashuria jonë për profesionin na ndihmoi të krijonim kompaninë tonë të asistencës në rrugën Thessodiki. Ne marrim përsipër transportin e të gjitha llojeve të automjeteve si supermakina, autovetura , motoçikleta, gjysmë kamionë, karvanë, varka por edhe makineri bujqësore, klark etj. Gjithashtu marrim përsipër nisjen e makinës  me përforcues, me bateri, riparim gomash.

Shërbimet

Ndihma në rrugë

Transport i cdo lloj automjeti

Riparimi i gomave

Zëvendësimi i rezervës kur është e disponueshme ose transferimi në vullkanizuesin më të afërt

Nisja me baterisë

Karikimi i baterisë në vend

Transporte speciale

Për automjetet e mbyllura, automjetet me kambio të bllokuar

Transporti nga jashte

Transport automjetesh nga Shqipëria, Shkupi apo Bullgaria

Ndihma në rrugë - Kategoritë

Rampë speciale për makina të ulura

NE MUNDESOJME...

10+ vite eksperiencë

Shërbim i menjëhershëm 24 orarsh

Shofer me eksperience

Transporti i shumë llojeve të automjeteve