Οδική Βοήθεια Θεσσαλονίκη

Μεταφορά Τροχοσπίτου & Τοποθέτηση Τροχοσπίτου

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά τροχοσπίτου και την τοποθέτησή του εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν (για τροχόσπιτα έως 8 μέτρα). Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Εξυπηρετούμε μεταφορές από Θεσσαλονίκη σε Χαλκιδική και το αντίθετο καθώς και πανελλαδικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τιμή. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να δείτε περισσότερα έργα και ενημερώσεις

Τι απαιτείται για την ασφαλή και νόμιμη μεταφορά τροχοσπίτου;

Στην εποχή που διανύουμε η μεταφορά ενός τροχοσπίτου δεν είναι απλή υπόθεση. Ο ιδιοκτήτης ενός τροχοσπίτου που θέλει να το μεταφέρει, έρχεται αντιμέτωπος με μία σειρά προβλημάτων και ζητημάτων που πρέπει να λύσει πριν μεταφέρει το τροχόσπιτό του.

Τα τροχόσπιτα που βρίσκονται ακινητοποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρο φύλαξης ή σε camping παρουσιάζουν τεχνικά προβλήματα σε βασικούς μηχανισμού,  που είναι απαραίτητοι για μία άνετη και προπαντός ασφαλής μετακίνηση του τροχοσπίτου. Μερικά συνηθισμένα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται είναι τα φθαρμένα ελαστικά, η κακή λειτουργία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (καμένες λάμπες, βραχυκυκλωμένη καλωδίωση), αλλά και κομμένα φρένα.

Εκτός από τα τεχνικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ιδιοκτήτης ενός τροχοσπίτου έχει να αντιμετωπίσει και ζητήματα πρακτικά. Το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει το τροχόσπιτο θα πρέπει να έχει την κατάλληλη ελκτική ικανότητα ώστε να έλκει το τροχόσπιτο.

ασφαλής και νόμιμη μεταφορά τροχοσπίτου

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει ασφάλεια ώστε να υπάρχει νομική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος. Ακόμη, ο οδηγός θα πρέπει να είναι κάτοχος διπλώματος κατηγορίας Β+Ε όπως ορίζει ο νόμος όμως να έχει και μία σχετική εμπειρία οδήγησης με ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο.

Επειδή τις περισσότερες φορές συμβαίνει ένα ή περισσότερα θέματα από τα παραπάνω έχουμε σαν αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σήμερα ακινητηποιημένα εκατοντάδες τροχόσπιτα σε χώρους στάθμευσης.

Η εταιρία Thessodiki προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά και εγκατάσταση του τροχοσπίτου σας. Με δύο σύγχρονα οχήματα ειδικά τροποποιημένα για μεταφορές τροσπίτων έως και 9 μέτρα μήκους. Δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί ναι παρουσιαστούν και φροντίζουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια να ταξιδέψει το τροχόσπιτό σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές τροχοσπίτων πανελλαδικά αλλά και παροχή οδικής βοήθειας εάν ταξιδεύετε με το τροχόσπιτό σας.

Συμβουλές για μεταφορά τροχοσπίτου

Σκοπεύετε να βγείτε στο δρόμο με το τροχόσπιτο σύντομα; Δώστε προσοχή γιατί η λάθος μεταφορά τροχοσπίτου μπορεί να γίνει τρομερά επικίνδυνη και να προκληθούν ζημιές!

Όλες οι κατηγορίες